Ataşehir/İSTANBUL +90 505 669 06 23 info@docdrmahirkirnap.com
About Image

Doç. Dr. Mahir Kırnap

1977 yılında Malatya Akçadağ’da doğdum. İlk eğitimi Kahramanmaraş Elbistan Kümbet İlkokulu'nda tamamladım. İstanbul Kemal Hasoğlu Lisesi'nde 1996 mezunuyum. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 2002 yılında bitirdim. Genel Cerrahi Asistanlığımı Başkent Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında 2004 - 2009 tarihleri arasında yaptım. 2009 - 2011 tarihleri arasında Iğdır devlet hastanesinde mecburi hizmetimi yaptıktan sonra 2011 - 2019 yılları arasında Başkent Üniversitesi Genel Cerrahi ABD’de Genel Cerrahi Uzmanı ve Organ Nakli Bölümü'nde çalıştım. 2015 yılında Başkent Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve 2017 yılında Doçent unvanı aldım. 2015 - 2019 tarihleri arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ankara Hastanesi Karaciğer ve Böbrek Nakli Sorumlu Uzman Yardımcılığı görevlerini yaptım. 2019 - 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Genel Cerrahi Öğretim Üyesi ve Böbrek Nakli Sorumlu Uzmanı olarak çalıştım. 2022 tarihinden itibaren Medicana Bahçelievler Ataşehir Hastaneri'nde Genel Cerrahi Uzmanı ve Böbrek Nakli Sorumlu Uzmanı olarak çalışmaktayım.

Counter #i

61+

Uluslararası Yayın

Hastalarıma en etkili tedaviyi sunabilmek adına sürekli olarak eğitim almaya ve bilgi birikimimi genişletmeye özen gösterdim.

Counter #i

41+

Ulusal Yayın

Tıbbın hızla gelişen alanlarında güncel kalmak ve en son tedavi yöntemlerini takip etmek benim için önemli bir öncelik oldu.

Counter #i

20+

Yıllık Tecrübe

20 yıllık bir kariyere sahip bir hekim olarak, mesleğimde edindiğim deneyimlerle şekillenen bir perspektife sahibim.

Bilim Temelinde Geniş Bakış Açısı İle

61 uluslararası, 41 ulusal yayınım, iki kitap bölümüm var. 100'ün üzerinde kongreye katıldım. Bu kongrelerde poster ve sözlü sunumlarda bulundum. 4 ulusal, 5 uluslararası meslek derneğinin üyesiyim. Daha çok Hepatobiliyer Cerrahi/Organ Nakli öncelikle olmakla birlikte Kanser, Tiroid/Paratiroid Hastalıkları, Karın Duvarı Hastalıkları ve Kanser üzerine çalışmalarımı yoğunlaştırdım. Yine laparaskopik cerrahi ilgi alanımdır. 2016 yılından beri International Collage of Surgeons ve American College of Surgeons Dernekleri tarafından FCIS-FACS unvanını aldım.

  • Katıldığım eğitimlerle bilgi birikimimi güçlendirerek ve uzmanlık alanımda derinlemesine bir anlayış geliştirmeyi hedefliyorum.
İlgi Alanlarım
Çalışma Süreci

Nasıl Çalışıyoruz?

Randevu & Muayene

Şikayetleriniz dahilinde doğru bölüme randevu alabilirsiniz. Bu aşamada hastanın şikayetlerini, tıbbi geçmişini ve ailesel öyküsünü anlamak adına detaylı bir anamnez alınır.

Move Icon

Teşhis ve Tanı

Elde edilen verilere dayanarak hastanın durumunu değerlendirir ve bir tanı koyulur. Hastalığın türüne, evresine ve tedavi seçeneklerine yönelik önemli bilgiler içerir.

Move Icon

Takip Süreci

Her hasta benzersizdir. Hastayla düzenli olarak iletişim kurarak hastanın iyileşme sürecini izlemek ve gerektiğinde tetkikler yapmak, tedavinin etkili olmasını sağlamak için önemlidir.